20 June 2011

Ai Dan Yu.. Fuhh Welcome Back !

Assalamualaikum..
Fuhh fuhh dah nak masuk dua tahun lebih baru ai teringat yang ai ada blog ni satu masa dulu. Maaf blog sebab abaikan awak.

Banyak pembaharuan yang ai dah buat sejak2 gotong royong baru2 nie. Bunag sawang, hembus habuk habuk yang tebal berinci inci. Sekarang dah tukar langsir baru dan rumah baru. Ngee.
Baru je teringat sehari dua ni akan blog nia. Maaf seseangat blog. Ai tahu yang ai salah. Malunya baca balik dua tiga entri yang sempat ai update time ai muda ribena doolu doolu.

Baca balik cam malunya...! Hee.
Biarla sebab masa tue budak kecik yang baru belajar nak berjalan camtu la time nak blogging dulu.
Sekarang ai nak aktifkan balik. Sia sia ada blog tapi ai abaikan cenggitu..
Jangan risau.. wia dah ada pengalaman dalam arena blog nie.
Even ni blog pertama ai, tapi ai ada blog lagi satu.
Tapi pabila dah setahun lebih dalam dunia blog terasa sayang pulak nak buang blog nie.

Jadi ai nak create pasal personal cinta, dunia fantasia ai dan yu dalam blog nie.
Harap uols suka ok.,
InsyaAllah ai akan rajin hapdate untuk awak, awak dan awak.
Bakal follower blog nie kelak ;)

Welcome back RauziDawia's
my new name blog and new name author.
Tapi ai akan bahasa kan diri ni Ai dan Yu.
Nampak lebih romantis sikit kan..? ;p
Blog yang lebih ke arah ke agamaan, cinta dan fantasi..
Nama domain pun baru. Semuanya lebih segar dan fresh.. 
Doakan ai dapat hapdate hari hari.
Aja aja fighting !

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-