13 December 2011

Tutorial Heartbeat : Income Mencurah Curah Ke dalam Ladang Gandum ! :)

Hari ni, ai nak tunjukkan cara paling masyukkk nak dapat duit. Ai tak tipu. Ai sendiri pun dah dapat income ;) Best tau. Kalau nak cara cara buat heartbeat (HB) nie, senang saja. Ai nak buat tutorial ni. Hihi..Nak tau macam mane? Jom cekidaut...!

1. Uolz kene tekan banner dekat atas tu atau pun pegi sini HEARTBEAT.


2. Cari [Create Account], then tekan.
3. Okey akan keluar borang macam dekat bawah ni. dah isi, tekan SUBMIT

P/s; isi dengan CERMAT, nanti duit tu tak sampai rumah menangis tak berlagu jawabnya ;p

 4. Dah tekan SUBMIT, cari yang [Join HB! Affiliate]


5. kemudian, cari perkataan Online Application


6. lagi sekali, anda perlu mengisi borang. dengan CERMAT ye.

7. last step, kalau nak tengok berape duit yang kite dah dapat, cari perkataan [MY HB! Affiliate]
p/s; kalau tak jumpe, log out, then log in balik.

Jadi, siape yang nak join HEART BEAT ni, boleh tekan banner dekat atas tu atau dekat SINI. Percayalah ai lepas ni, uOlz mesti tersengih sepanjang masa. Tapi, kene la berusaha jugak lahh. kalau dok bergoyang kaki tunggu HeartBeat je yang buat kerja memang tak ke mana lah uoLz. Sebelum terlupa, untuk tumbesaran yang debabommm, sile klik gambar tuu. Terime kasih..Hee

P/s: Kalau nak letak banner HEARTBEAT dekat blog, cari [MY HB! Affiliate] > get code > pilih mane yang uolz nak > copy code ia > tampal code nya dekat HTML/Java Script :)   

~HuGs & KiSs~

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-