06 November 2012

Kotak Muzik dan Jambangan Bunga ❤

Olla my dearie pink...
Assalamualaikum dan Salam kerinduaan..
Comel, Romantis, dan Manis..
Perempuan memang sukakan menda yang sweet²  ni kn..

Apatah lagi ianya diberi oleh orang tersayang.
Yang bertakhta dalam hati..
Contohnya kotak muzik.
Memang ai akan terharu kalau terima dari En.Yu..
Sebab kotak muzik ni ai dah lama idam²kan 
kalau baca surat ke kad dari cinta hati..
sambil buka kotak muzik memang rasa suasana syahdu..Hikss
Romantis kan? uOls dapat bayang apa yang cuba ai bayangkan.

Memang kotak muzik ni,
 macam childish punya permintaan
tapi bagi ai  sweetkan kalau en.yu hadiahkan 
untuk buah hatinya yang satu ni ;)
Insha Allah suatu hari nanti......
ai kongsikan kotak muzik ai secara rasmi ye.
Sekarang tengah verangan dulu :P

Sweetkan kotak muzik kalau dapat dari Sang Pencinta :*
merah kuning..Smart jugak kan?
 tak sabar nak memiliki satu..*Senyum*


Bunga pun memang menjadi idaman setap gadis..
Nak nak dari jejaka hati ;)
ai sendiri penggemar bunga tegar..
Semua bunga bagi ai cantik.
Sama ada artifak mahupun bunga segar..Hee

Jujurnya ai belu pernah sekali pun dapat bunga dari en.yu
nak tunggu saat dan ketikanya dapat sejambak bunga. 
*Blushing* Saatnya pasti tiba..
Ok tetiba rasa nak hadiah yang sweet² camni..
Agak agak ai dapat tak nanti ye?
Masih menunggu dan terus menunggu..
kalau dah nanti, ada share ngan kalian :'D

:: HuGs & KiSs ::

2 Comments:

nurul huda said...

dulu masa sekolah penah dpt muzik box tp dr kwn pompuan la.tak romantik, tp persabahatan terasa sweet sgt.hehe..

cweet pinky said...

CP pernah dpt minyak wangi n bebear jerr , um ... kotak muzik ek ?? mgkin sebab CP bknnye romantik cgt kowt , hehehe ~ then bunga lak , CP pernah dpt tp CP nih tak pndai jaga la , rasa mcm tak berbaloi bile bunga tuh mati camtu je , huk3 ~

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-