18 February 2013

Pati Mustajab Pink Dan Khasiatnya, Pengalaman Sendiri

Salam kecomelan buat semua.. ai memang nak 
sangat hapdate, tapi masa tak mengizinkan..dan pagi ni ai berkesempatan
jadi bolehlah berkongsi pengalaman sikit.

Sebenarnya produk Dunia Herbs ni memang tak asing lagi
di kalangan masyarakat kita.ai sendiri dah menggunakan
 beberapa produk keluaran Dunia Herbs nih.

Sebelum nih ai biasa guna Pati Mustajab kaler merah..SuperHot rasanya.
Kemudian 9hb lepas ai nak cuba warna pink pula
sebab baca dari majalah mingguan wanita,
khasiat nya berbeza. Dan disebabkan ai senggugut setiapkali datang bulan
Maka, ai nak mencuba pula Pati Mustajab warna pink nih...

Kebaikan losyen mustajab patia halia haruman Ros :-
  • mengurangkan sakit sendi dan otot
  • mengurangkan keradangan dan kesakitkan sendi
  • Membakar lemak dan melangsingkan badan
  • mengurangkan selulit
  • membantu proses penghadaman, melancarkan kitaran haid dan masalah rahim
  • Bertindak sebagai antiseptic yang amat sesuai untuk masalah ruam dan eczema

 

Sangat wangi sesuai digunakan bila bila masa.
warna pink nya lembut dan berbau Ros
Masa mula beli macam pelik eh kenapa yang kaler lain 
panjang 130 ml tapi yang 3 warna baru iaitu
pink, hijau muda dan purple hanya 100 ml.

Rupanya harga sama walaupun yang terbaru lebih kecil
kerana keistimewaan pada bau dan fungsinya. Comel! :p

Nak tau lebih lanjut, ai cadangkan boleh LIKE facebook DUNIA HERBS

:: HuGs & KiSs ::

2 Comments:

Hanida Moss said...

saya pun guna lotion ni yang super hot punye hehe. sat sat lagi nak try jugak laa yang ade bau wangi ni. sebab yang bau halia tu nak pakai kang bau minyak angin kat opis :p

Juma Ismail said...

suka part membakar lemak tu.. hehehehehe..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-