03 May 2013

Dulu WeChat, Sekarang LINE ;)

Salam Jumaat buat semua..
masa ada iklan Lisa Surihani dengan Sham Shaheizy
pasal WeChat. ai dan si dia..
install WeChat laju-laju dan cuba walkie-talkie moden tu.
Ya, memang besty guna aplikasi tu..
sampai sekarang ada dalam phone ai dan si dia ;)

Tapi 2 hari lepas, en.yu suruh ai install LINE pulak.
Sebab katanya dia dah install malam tu. ai mula macam pernah dengar.
tapi macam tak ambik tahu la kan..Lepas si dia cakap macam tu..
ai pun terus install dekat Play Google Store.
Terus cuba.. Wahh Fancy sangat uOls. 
Best sebab ada sticker emoticon comel-comel
yang kita boleh download...

Terus cuba LINE dengan en.yu ..Memang bestt ;)
aplikasi yang sama dengan WhatsApp..cuma sticker icon 
dia besar dan menarik. Hikss. So, sekarang weouls banyak berhubung 
guna LINE saja.. Best!! WeChat pulak kadang-kadang je ;p







dengan LINE, korang boleh express your feelings or mood 
with thousands of cute and adorable stickers. dengan Line, 
korang boleh berborak, bergossip, bercinta 24jam 
sehari sambil bertukar-tukar stiker yang kiut miut tuu.
P/s : Sekarang LINE pulak dah masuk dalam iklan tv..
Terharu la en.yu :') Kami berdua memilih LINE sekarang ni..

:: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-