22 October 2013

Pabila Terdetik Rasa Itu....

Hai semua....Salam keceriaan..
Rindu sangat kat blog PINK ni....
betul kata orang bila dah bekerja ni tak sempat menyempat
update blog pun melainkan kat tmpat kerja kita tak banyak kerja..teehee

Sekarang ai dah alami dan ai merasainya pun..
walaupun dah log in blog just sempat ushar je..
lawat-lawat blog, nak update blog..
terasa masa cepat berlalu..
Kadang idea dah ada tapi datang pulak mood sedikit malas.


Itu semua normalkan..Bagi blogger yang tak fofular nih...
tak banyak event pun yang boleh disertai..
jadi stori saja apa yang berlaku..tapi berblogging memang best!
terapi buat ai menghilangkan keresahan hati..
dan kepuasan buat diri ai sendiri....

Mungkin fenat fizikal mental 8 jam di tempat kerja..
malam terasa sikit penat untuk menaip..
Biasalah manusia...hehe
ai kalau takde cite best cenggini ler..
menaip suka hati...dengan hati lapang...
ai happy sekarang..Masalah?
Memang manusia tak penah lekang darinya..
tapi kena yakin dengan Allah taala ;)

Tak sabar tunggu bulan Nov ada majlis tunang
 dan majlis kawin kawan dan sepupu..
I love kenduri kendara..Meriah uOls!
Jadi hayati hidup dengan indah dan bahagia....
amin ya rabbal alamin..


:: hugs & kiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-