16 October 2013

Samsung S3 Mini Vs Samsung Note 3 ♥

Assalamualaikum....
Entri petang tadi terpaksa delete untuk menjaga privasi orang...
ai minta maaf buat blogger tersebut..
tak apa, senyum untuk diri sendiri..hidup ini semuanya indah belaka :)

Ok sekarang kan ramai yang guna Samsung Note 3 yang baru launch
baru-baru ni..so ada ofismate ai yang membelinya dengan harga RM2k plus plus la jugak..
agak mahal..tapi berbaloi bagi sesiapa yang mampu memilikinya...

Saja-saja ai pinjam nak tengok..memang comel..
dan little bit besar dari Samsung S3 mini ai..Hihi
Cuba tengok perbezaan di bawah...



Agak ketara jugak bezanya kan?...
Sangat terang gambar dan aplikasi..
sememangnya banyak juga kelebihan yang seakan Samsung milik ai..


Dek kerana warnanya pink..i is jeleouss...
soft je cover baby pink tuu....
Disebabkan rasa sayangg nak tukar pemberian hadiah encik yu pada ai..
ai tak tukar phone tapi tukar cover handphone...
lain entri ai kongsikan ye...

Esok kerja..ok jom tito...
Happy Blogging uOls..Salam aidil adha ;)
* huGs & kiSs*

1 Comments:

sha (chirp chirp) said...

puas tu tgk skrin besar. tapi nk simpan dalam bag susah. kena bawak bag beso kihkih

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-