02 November 2013

Basket of Lolipop Flower ♥

Assalamualaikum.......
Hai semua..Hello November, Bubye Oktober 2013..
Cepat masa berlalu..dan ai rindu sangat kat blog PINK ni ;)

Rasanya dah seminggu blog ni tak hapdate...
Biasalah kekangan masa mengehadkan ruang penulisan..ecece ;p

Ok baru baru ni ai ada belajar ni..
Bunga lolipop dalam bakul comel..Memang sesuai dibuat hantaran..
atau dibuat jambangan bunga buat kekasih hati..hehe






Ok comel kan? ;)
Ni ai belajar masa kawan ai buat hantaran untuk hari E-day dia...
nanti ada masa ai share dalam blog ni...
Mudah sangat step dia..Hasilnya memang berbaloi..
Kosnya pun tak tinggi..So nanti kita belajar sesama ye..
Harini banyak majlis undangan tunang dan wedding...
Happy Saturday dan Happy Diwali to Indian friend

:: HuGs & kiSs ::

4 Comments:

FairuzAqilah said...

cantiknya!!! nanti buat entry khas, kasi link kat cbox saya ye.. nak jugak belajar! :)

BudakKechikYangChumel said...

comell ! >.<

Ainur Athikah said...

cantiknya..bertambah cantik bila wujudnya warna purple di situ..hihihi

Aya Zuki said...

kreatif :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-