10 December 2013

Cubit Cubit Sayangg

Assalam. Hai semua...
dekat opis boring..So terasa nak up entri..
Selamat Membaca! :)



Boy : Saya sayang kot kat awak.
Girl : Buktinye mana?
Boy : Saya tak couple dgn awak.
Girl : Camtu eh?
Boy : Yelah. Tunggu 10 tahun lagi boleh?
Girl : Buat ape? 
Boy : Kite kawenlah. Tak nak kawen dengan saya ke?
Girl : Boleh jgk. Tapi kenapa 10 tahun lagi?
Boy : Saje. Tak boleh?
Girl : Ada saya cakap tak boleh?
Boy : Tak ada... 

10 tahun kemudian.

Boy : Buat apa kt sini? 
Girl : Shopping baju sikit. Awak buat pe?
Boy : Samalah. Baju ntuk sape?
Girl : Suami. Awak?
Boy : Untuk isteri.
Girl : Oh untunglah. Tengok sikit, cantik tak baju tu?
Boy : Mestilah cantik. Saya yang pilih kan.
Girl : Isteri awak tu cantik tak?
Boy : Cantik gyle. Tak boleh lawan la dengan perempuan lain.
Girl : Yeke? Bukti?
Boy : Nak bukti jugak ke?
Girl : Nak laaaa!


Boy ajak Girl ke satu tempat. 
Girl hanya ikut Boy dari belakang. 

Boy : Tadaaa! Cantik tak?
Girl : Eeee, gemuk!
Boy : Alaa buncit sikit je. Tetap cantik kot.
Girl : Gemuk jugak. Awak terima dia lagi ke?
Boy : Terimalah. Dia tengah pregnant anak saya kot.
Girl : Yeke? Patutlah perut buncit semacam je.
Boy : Well. Hehe
Girl : Dah berapa bulan?
Boy : Masuk bulan ni dah 5 bulan. Alhamdulillah.
Girl : Oh hmmm. Tunggu 4 bulan lagi, keluarlah baby tu kan.
Boy : Yupp. (peluk bahu Girl) Dahlah. Jom balik. 
Tak payah nak tengok cermin tu sangat. Awak tetap cantik bg saya. 
Tak kisahlah gemuk ke kurus ke..
Girl : Betul ?
Boy : Betul.
Girl : Bukti?
Boy : Ni saya teman awak shopping, beli baju untuk awak?
Girl : Lagi?
Boy : Sanggup tunggu 10 tahun demi hubungan kita. Sayanglah tu.
Girl : Okey, saya pun sayang awak juga. Jom balik......

The End.
 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-