07 January 2014

BE Pertama !! Hurrayy...

Hai semua blogger.....
Lama tak buka akaun NUFFNANG...
Bila log in jer..tup tup tengok earning..
Nampak BE!!! *kesat-kesat mata*

BE pertama selama ai berblogging ni..
Syukur alhamdulillah....Seronok sangat...
ai harap 2014 lebih banyak BE dari Nuffnang akan
menari-nari dalam belog PINK kesayangan nie...Hikss

Al-maklum ler nak menabung untuk kawin..upss..
kena fikir ke depan kan.. Harap banyak la yang akan terkumpul..
siyess rasa excited akhirnya berhasil membuahkan BE...
Buffer Earning pertama buat julung kalinya...


Nah...Baru seketul uOls...
sebabnya dia kena up trafik laju-laju..
baru jumlah angka $$ meningkat....Hee
Tak sabar nak tengok BE seterusnya...
In Shaa Allah ai akan sentiasa setia berblogging sebabnya ini memang dah
hobi ai untuk mengarang dan menulis dalam belog dari hati.

Percaya diri, berusaha dan berdoa..
Selebihnya tawakkal pada Allah..
moga-moga rezeki 2014 lebih bertambah..
amin ya rabbal alamin =) Doakan ye semua...

1920x1080 Wallpaper girl, jump, sky, happiness, brunette

I'm a happy girl...
Ohsem day..smile for world..
and world be smile to you too... (Qoute)
Love NUFFNANG.... Big Thanks!

love myself | him too
:: hugs and kiss :

3 Comments:

Amirah Nuraisyah said...

waahh boleh specific kn lagi tak cmna Be tu..huhu saya ni nama jaa blogger..tp hal2 nuff tu suma tak paham T_T tau pasang kat blog and ada earning..ngee :'D

Wahidah BME said...

Alhamdulillah. Tahniah ^^
Gudluck.. Hehehehe

Nazrie Abdul Karim said...

tahniah...hurmm...tak pernah lg dapat..huhuhu

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-