06 September 2014

Warna Tema Pilihan | September 2014 ❤

Assalamualaikum...
Hai blogger semua..Lama tak update kan?
Rasanya update blog bila datangnya mood..
Meh nak kongsi warna tema pilihan hati ai setakat September 2014
1. Mint + Gold.



Warna mint, in trend kan sekarang ni. Semua orang nak pakai warna ni. Ok tipu. Tak lah semua kan. Mint, and gold. Warna ni cantik kalau buat baju pengantin. Hmm..*garu dagu*.


2. Lavender + Peach + Honey.



Nama tu dah kemain lagi kan :) Lavender, peach, honey. HONEY sama la jugak dengan warna ungu, peach, kuning je..sweet kan?



3. Peach + Green.



Peach dan hijau. Cantik!. Tak pernah tengok lagi rasanya orang buat tema wedding pakai warna ni..Memang berkenan warna nie ;)



4. Ungu + Hijau + Coklat + Cream + Figs.



Apa tu warna figs? Tak tahu? figs tu rupanya merah, isi buah tin/ara. Cantik dan terindah ^___^


5. Ungu + Oren
 Cantik nyaMeLTiNG. Kalau pakai warna ni untuk tema, mesti nampak meriah Maklumlah, sekarang kan musim warna-warna pastel. Terfikir jugak nak buat kelainan sikit. Pakai warna yg TERANG.


6. Kuning + Biru + Kelabu.



Tiba-tiba ai rasa warna kuning itu seksi.. Hikhik.Cantik kombinasi kaler ni..aumm! :P



7. Pink + Black Paris.




Tengoklah.......wuwuwuwu nangis. Kenapa la ada tema yg cantik sangat macam ni. Tiba-tiba ai rasa nak pakai tema ni Bila consider balik, tema ni macam secocok dengan tempat yg tertutup. Terutana dalam dewan kan?

8. Buah Beri + Blush.




Warna nie menggoda jiwa ai..Sebab cantik dan menyerlah..Love it!.. * rambang mata O.o*

9. Pink + Navy Blue.




Cantik oi! Paling-paling banyak tema, ai rasa warna ni lah yg PALING ai berkenan di antara banyak-banyak tema..Korang tahu kenapa kan? Hikss

10. Natural.




Warna white paling natural..dan yang ni mmg wajib ada walau zaman berubah..
Dari dulu sampai sekarang jadi pilihan kalbu Bride to Be..ngee
ai love white so much..Pink apatah lagi..Hehe 

:: HuGs and kiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-