16 February 2015

Masam Manis Kehidupan :)

Hai semua....
Apa yang korang buat pada masa lapang?
Makan? Ber-anti sosial mengadap skrin laptop atau
handphone atau jalan makan angin?...

Bagi ai ketiga-tiga tu ai suka buat..Hikss
yang penting kita happy sepanjang masa..
bersama keluarga dan insan tercinta ^___^

mendOodle lukisan...
men-DIY kraf..
mewarna, melukis, mencating batik
itu semua hobi// Seronok sebenarnya bila kita ada kemahiran
untuk manghasilkan money yang lumayan..

Masa akan rasa cepat bila kita buat perkara yang kita gemar dan suka
tapi akan rasa lambat bila melakukan hal yang temeh lagi
menjengkelkan..Huhu. Lumrah manusia :)


Bila masa lapang di ofis..Ini la kerja ai :']
Google internet dan lepas tu cuba dan cuba habiskan masa lapang
Haipp! bukan curi tulang..tapi mengasah bakat sebenarnya..

Lately, rasa masa sangat pantas kan..
lepas ni dah nak cuti CNY..memang banyak makan limau maa..HiHiHi
alhamdulillah..bertambah Vitamin C untuk bulan nie..


mengancam kan limau ni..
masam ke manis..ai tetap suka limau/oren!


mood sekarang memang kuat makan..Haha
tapi penimbang tetap teman setia uOls..
tapi bila tengah makan,orang tegur cakap nak diet..inilah reaksi ai
sebiji macam manion comel nie..kembong pipi macam pau
:)

Psstt terima kasih yang tegur ai untuk padam/kredit entri
yang kadang sama seboolat macam entri blogger lain..
masuk ni dah dua orang. Kalau nak kredit
 tu minta maaf..tengok pada situasi
tapi yang pasti ai akan padam untuk menjaga hati blogger berkaitan..
Peaceeeee!!!! ^___^ V

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-