07 August 2015

5 Idea Jimat DIY Menggunakan 'Rubber Stamp'

Hai semua..

parcel ai baru sampai petang semalam.

seperti dalam jangkaan cop rubber stamp
yang di inginkan selamat sampai depan rumah dengan jayanya,yeay!!

1 untuk encik yu..
dan 2 untuk ai..
kebetulan masa beli kat Ikahwin.Store
masih ada promosi maka dapat laa beli secara berbaloi.
3 jenis rubber stamp dipilih mengikut pilihan hati. hikss
cuma satu tu besar saiz dia uOls..
tak tahu la nak letak cemana..
Jadi kat bawah ni idea dari Ikahwin untuk dijadikan idea kawin. hee

#1 KAD KAHWIN



#2 THANK YOU TAG

#3 DEKORASI SAMPUL SURAT

Sumber: iKahwin Store

#4 GOODIES BAG

#5 TRADEMARK PERKAHWINAN 


Macam -macam boleh kan.. yang penting kena rajin ;)
ai semangat nak mengecop my rubber stamp pilihan hati untuk
majlis kawin ai nanti. Doakan dipermudahkan..amin.
:: Hugs and kiSs ::

4 Comments:

Cik Kyra said...

Lawanya... boleh bwt rujukan jugak ni..

Cik Kyra said...

Lawaaa...

Aya Zuki said...

cantiknyaaaaaaaaaa.kreatif ;)

iyliana n. said...

Cantik sangat, bole praktikk nanti, lagi pon ni one of way nak jimat time kenduri kawen jjugak..hehe,gud idea :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-