28 November 2016

Nuffnang tak Pernah Mengecewakan :'D

Assalamualaikum. Hai semua!
Fuh fuh fuh buang sawang dalam blog yang berhabuk nih.
Memang ai tak sempat nak menaip..Rindu nak berblogging..
blogwalk apa entah lagi terus ke laut. kehkeh

yang ai sempat layan Facebook dan Instagram je.
Blog sempat log in kemudian tak sempat nak menaip laju-laju.
Baby dah menangis minta perhatian. so terus log out
dan tutup lappy. Anak lebih penting kan ;p
Anugerah terindah dan pinjaman dari Allah taala,

Dah malam ni ada masa sikit sempat la ai taip mana yang terlintas di fikiran.
ada lagi ke yang sudi nak macam blog ai..
sempat jugak singgah Nuffnang. tengok income dalam tue..
sekali terus rasa nak lompat bintang bila tengok..
BE menari-nari dalam blog pink😉 hurray!

Rezeki baby sangat! Maka nikmat yang mana lagi dapat ku dustakan.
Boleh la menyimpan dalam tabung nanti..Syukur..
8 BE! Allah..bestnya berblog
dapat earning..Berbaloi-baloi. sebab tu ai nak jadi blogger tegar
walaupun tak famous amos.

Psst bulan depan dah first year anniversary kawin, ai
 tengah fikir dah hadiahkan encik suami apa..
selain hadiah teristimewa..Baby comels sulung September baru nih 💜
korang ada cadangan tak? yang tak mahal tapi priceless..ngee
Selamat berblog semua. Kalau sempat ai blogwalk blog korangg...
Masa terasa cepat nak masuk bulan Dis dah..

7 Comments:

munirah mansor said...

Alhamdulillah tahniah. Seronok tengok nuffnang orang, nuffnang saya masih belum boleh buka.

Uwais Al-Qarni said...

wahh banyaknya on going ..

http://jarikontot.blogspot.my/

C i k R e n e x said...

Banyak tuuu. Tahniah.

shameel Iskandar said...

Tahniah.. inilah yang dikatakan sebagai rezeki Allah

Uwais Al-Qarni said...

wahh bestnya. banyak tu. rezeki

Nurhazlin Hussein said...

Wah bestnya! Lin sampai dh lupa macam mana nak manage Nuffnang ni hahaha

adiba rusli said...

wahhhhhh. semoga dimurahkan rezeki lagiii. aamiin:)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-