22 June 2011

Moment Diary Love

Assalamualaikum ;)
Moga Allah sentiasa memberkati hidup ai dan uols. Amin.
Sepanjang hubungan ini ai dapat rasakan yang ai bahagia.
Malam tadi terdetik di hati ini untuk selak nota nota lama, buku diari time muda remaja.
Tak sangka ai begitu rajin menulis setiap nota berkarang karang panjangnya.
Niat dihati nak saja ai tunjukkan desini tapi macam malu pulak.

Masa ai masih di bangku sekolah. Memang rajin tulis diari. Sampaikan jadi habit tulis secret dalam buku.
Bila malam tadi baca terasa macam tak pecaya yang tulisan dan perkara yang ai tulis tue datang dari ai sendiri. Segan kot bila terkenang tau. Selak demi selak helaian muka surat, senyum sorang sorang..
Baru tau yang ai dulu ada penyakit angan angan tak sudah. Terlalu cintakan yu sampai tak boleh tido malam. Hehe. # Tak adalah tu ai tipu. Mana kan tak boleh tido malam cuma diam diam makin mendalam kononnya.

Diari memang dulu ai tak boleh pisah. Tapi bila meningkat 20-an perasaan menulis diari di buku telah beralih pada bl0g. Memang best ;) Bl0g ni ai diperkenalkan oleh seorang rakan. Cuma ai masa tu buta dalam dunia blog jadi terkubur la ia selama 32 tahun lebih nie. Sekarang baru nak aktif semula. P/s : Jangan marah ye bl0g even macam tu nasib dia tak merajuk. InsyaAllah inilah diari kisah cinta ai pada yu -  RauziDawia. Sekilas pandang dah tau gambungan dua nama ai dan yu, my l0ve.

Morninggg uoOls.
P.s : Hujan rahmat turun arini.

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-