26 June 2011

Untung Yu Pandai Memasak ;p


Salam. Hai blogger, wah ai  baru nak hapdate blog. Memang rindu nak hapdate tapi ai agak busy arini tapi bukan pegi dating tau sebab mustahil* tapi dating dengan kluarga je;) Hujung minggu memang banyak aktiviti ai.. Beriadah dengan famili buat ai rasa bahagia sangat! Banyak aktiviti bersantai bersama keluarga yang boleh mengeratkan silaturrahim sesama ahli keluarga. Ai heppi bersama famili ai sekarang..

Walaupun suka berjenaka dan gurau senda tapi kadang2 ada jugak seriusnya. Memang keluarga ai suka bersantai di rumah, Home sweet home la kata kan..? Hehe. Makan di rumah bersama sama pun favourite.. berbanding makan luar. Kalau tadi ai masak dengan adik. Sebab mak agak busy siapkan keje nya.. Kata mak, mak teringin nak makan air tangan ai dan adik. Hee ;) Sengaja je mak.. suka ambik hati ai..


Ehem nak selit cerita, yu pun suka masak memasak tau. Ai sangat bahagia time dengar.. memaang agak pro bila ai dapat taau yang yu memang boleh jadi cheff di dapur. Sangat teruja dengar sebab nanti untunglah bila daah bersatu nanti, dapat la merasa masakan yu jika kalau ai nanti jatuh sakit atau bosan dengan masakan sendiri nanti :') Di situ ai rasa untung jika yu jodoh ai nanti. Amin. Tapi doakan ai, nanti dapat bersama yu, kekasih hati yang ai kenal masa yu masih kosong sehingga sekarang. Tumpang bangga yunk. Oh blushing puji yu bff ai sendiri. Psst walhal Mr.right sendiri ;)


Sorry ye uoOls sebab ai mesti selit pasal yu..pada yang baca entri awal awal ai mesti tau yang yu tue sape nak kenapa ai pasti sebutkan yu dapat entri ai.. Untung yu pandai memasak ! Syukur sangat.. Best bila dapat tau yu pandai memasak...Ok selamat berblogging ye (",) Nunite !

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-