07 January 2012

♥ PerMata Yang DiCari - Halwa Melodi Hati ♥

Assalam buat semua blogger yang singgah di blog PINK ai. 
Di sini ai rasa nak kongsi lagu yang en.yu tujukan pada ai. 
Ai terharu bila en.posmen hantar sesuatu di depan rumah atas nama ai. 
Pada suatu hari tue, tersipu sipu malu sambil berdebar buka balutan bungkusan tu.

Terkejut dengan apa yang apa yang di dalamnya. 
Sebuah cakera padat, CD dan sekeping surat bersama lirik. 
Lirik sebuah lagu. Memula tu memang ai tak penah pun dengar lagu tu.
Terus buka PC kat rumah. Sangat tak sabar nak dengar cemana lagu tu. (",)
Perdengarlah melodi dan bait bait musix ni

 Tajuk : Permata Yang DiCari
Oleh :  Kumpulan DeHearty




Lagu dan lirik ni sangat mendalam kata en.yu.
Khas ditujukan buat ai. Masa tu rasa cam terharu sangat2 :')
Memang bait baitnya menarik dan bermakna.
Ini la lagu en.yu tujukan pada ai..mestila sangat 'sentimental value'
Sedangkan en.yu sendiri menangis dengar lagu ni.


Bernilainya setitik air mata seorang lelaki.
Menangis jika mendengar lagu ni saat terkenangkan 
hubungan cik ai dan en. yu gado2 manja.
Disebabkan itu, ai selalu dengar lagu ni.
Bila terfikirkan yang en.yu khaskan buat ai. 
Sangat romantis uoOlss. Sangat hargai ~

:: HuGs & KiSs ::

1 Comments:

Faiqah Umaira said...

saya pun suka dan saya suka sangat quote yg dalam gambar tu :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-