07 January 2012

Lovely Dove Pink

Rindunya pada belog ai..Sorri ai jarang hapdate.
Sekali lagi ai tukar hedaer blog. Untuk yang lebih sesuai katanya.
Entah kenapa ai suka hedaer ada gajah PINK ni.
Cuma ai tambah burung burung comel ala ala 'lovely dove'..
Secocok, romantis dan saling memerlukan ;)


Itu yang ai harapkan dalam hubungan ai dan en,yu. 
FYI # For Your Information, sekarang ni dah masuk tahun baru 
semuanya masih ok dan baik baik.
Seakan baru semalam kapel. Indahnya rasa. Syukur syukran Ya Allah.
Ai untung dipertemukannya dalam hubungan ni. 
Mungkin ai belum stori secara terperinci hubungan kami berdua. 
Tunggu ye. Tak sabar nak buat entri eksklusif tu :*


Setakat ni, ai nak kekalkan header tu. 
Sebab dah tampak sesuai dan cumil dalam blog PINK ni.
Harap banyak follower akan 
meningkat dan trafik mencanak naik. Amin. 
Kesian blog PINK ai sunyi je tanpa pelawat. tak sabar nak ceriakan balik. 
Kalau letak lagu best tak ek.? Ok keep in view dulu. HiHi


:: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-