16 January 2012

Seoul Garden.. Here I Comeee ;)

Alahai teringin nak makan steamboat bagai.. Survey punya survey ai terjumpa tempat beSt ni la :p Ni yang rasa nak rengek rengek kat En.Yu ni..HiHi.. Nama pun ala ala datang dari negara Korea. Nama tempat yang ai teringin nak makan ni ialah 'Seoul Garden'.. Satu satunya makanan ala ala Kora yang Halal. Suke2 !! ;)

Jom tengok menu dan lokasi. Memang rasa teruja bila tengok tempat ni yang makan ala ala Buffet ! :) Iaitu pilih makan sendiri dan masak sendiri. Sampai kenyang pulak tuu. Tapi harga tetap sama. Untung untung..Hikss. Terasa nak makan waktu tengahari ke waktu makan malam besh ye. Kihkih.

Seoul Garden Malaysia thumb Seoul Garden Terbaekkkk!

SeoulMenuDetails Seoul Garden Terbaekkkk!
Klik gambar untuk lihat senarai menu yang tersedia ;)
Ini pula, wia dah survey harga yang ditawarkan bila makan di 'Seoul Garden' ni..HewHew :'D Berbaloi baloi ler. Kalau la Seoul Garden ni depan rumah jer dah lama ajak En.Yu menjamu selera katsini. Yela makan sampai kenyang kot ;) Jom tengok harga yang best beSt !

Lunch (11.30 am – 3.59 pm): RM 26.88++

Dinner (4.00 pm – 10.30 pm): RM 36.88++

(unlimited refill): RM 3.99++

Kanak-Kanak

Lunch (11.30 am – 3.59 pm): RM 16.00++

Dinner (4.00 pm – 10.30 pm): RM 20.00++

Harga Pelajar

Lunch (11.30 am – 3.59 pm): RM 23.88++

Dinner (4.00 pm – 10.30 pm): RM 29.88++

*Isnin hingga Jumaat sahaja

*Harga termasuk minuman (unlimited refill)

Warga Emas (55 tahun ke atas)

Lunch (11.30 am – 3.59 pm): RM 20.88++

Dinner (4.00 pm – 10.30 pm): RM 27.88++


Harga pelajar tu yang best. Tapi bila bagitau En.Yu , dia cakap tak payah sangat fikir pasal harga. Alahai..ni yang cair ni :p Ok nak tau katmana yang dekat dengan tempat uoOls. Klik SINI untuk senarai lokasi ok ;)


Harap harap ai dapat pegi sini. Memang suka makan ala ala Korea ni.. Tengok menu pun dah terliur tak lagi makan katsana. Yang penting tempat ni memang best untuk kenyang perut yang kosong. HiHi. Ai paling dekat dengan outlet Penang dan Damansara. Dekat tu tak la dekat. Berbaloi la kan, kalau nak makan. Nak 100 daya tak nak 1000 dalih. Tak gittu En.yu..? # Rasa macam en.yu baca je entri ni.. tapi kalau baca pun best jugak..Lalalala ~

:: HuGs & KiSs :: 
 

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-