07 February 2012

MaSa dan Impian.

Seminggu ai tak update blog PINK ni. Cian diaa. 
Alolor..ai menyepi bukan tak ada berita best. 
Sehari sebelum publish pun ai dah ada cerita nak stori tau. 
Cuma masa yang tak mengizinkan.. 
Kalau dah seminggu tak update alamatnya memang 
banyak la nak stori dalam blog ni. Satu per satu ye ai cerita.


Memandangkan banyak yang berlaku. 
Siap nangis nangis bengkak mata. 
Akhirnya keputusan dicapai.. Cuba teka.? Jeng jeng jeng. 
Kasi suspens sikit. Kihkih. Ahaa jangan ai putus dengan en.yu pulaks. 
Walaupun berkali ai mintak putus, jujur cakap. 
Tapi dia still tak pernah nak declare camtu. Tu yang buat sayang ai makin kuat padanya. 
Itu maknanya memang weouls serius saling memerlukan ;)



7 hari dalam seminggu. 24/7 sehari.
Memang masa pantas berlalu. Tanpa ai sendiri sedar.
Malam dan siang cepat bersilih ganti.
Dalam diam tak diam. Ai dah buat persiapan sikit sikit.
Nanti ai review okeh. Sekarang biarlah camni dulu.

Tak sabar nak kongsi satu per satu.
Biar jadi kenangan terindah.
Biasalah kan, manusia kan cepat lupa.
Begitu jugak dengan ai. Setakat ni ai nak say Hello to February (:
Be Nice for Me. #Hoping... Amin ~


:: HuGs & KisS ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-