24 February 2012

Save The Date ♥ Sweet


Hai kacak dan jelita. Lama ai tak update blog.
Tengok la nasib maintain PINK. Cuma bersawang lelabah banyak sikit.
Rindunyeee kat blog ai. Siyess. Sekejap bagi masa ai bersihkan 
blog kesayangan ai ni jap, pastu boleh ler menaip lebih lanjut ^^ V


Nak review apa dulu ek. Sebenarnya ai banyak nak cerita ni. 
Ok blog dah bersih. Cepat jer ai buang sawang kan. 
Yela dalam bulan Februari berapa banyak je entri yang ai ada. 
masa pantas berlalu. Yang pasti begitu juga dengan hari yang indah bersama en.yu.
Opss jangan fikir bukan bukan. Weoulss datingg 11/2/12  ;)


Katmana nak ai mulakan ye. Hee. Teringat kenangan tu 
memang banyaak yang nak dicoretkan untuk diabadikan sebagai momen yang indah.
Bila dah bercinta jarak jauh memang sukar nak berjumpa. Bila jumpa terkelu lidah.
Hanya Allah yang tahu weouls saling merindui.
En.yu datang sekejap je. Spent time bersama dalam 3 jam yang bermakna.
Kemudian ai dan en.yu berpisah lagi.


Hanya handphone jadi penghubung. Seperti selalu.
Ai dapat cupcake 1/2 dozen dan makan Tutti Fruitti. Yummy ;)
Sunway Pyramid jadi tempat pilihan.
Sempat snap dekat FULL HOUSE..
Walaupun ai tak puas hati sebab tak dapat snap banyak.
Mungkin itu yang tertuliss. Ai terkilan tempat tu cantik untuk diabadikan.


Mungkin suatu hari nanti ai dapat pegi sana lagii dengan en.yu..
Insha Allah ;) Moga satu hari nanti..
Kenangan itu memang tak boleh dilupa.
Dapat dua hadiah yang sangat bermakna dari en.yu. Sangat terharu :')
Tak sebenarnya dapat hadiah 5 sekaligus.
Cupcake, Tutti Fruitti, Jam dan Hard Disk.
En.Yu la hadiah yang paling ternilai buat ai saat ni. Sungguh


::  HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-