10 March 2012

Angan Seorang Hati Manis (SweetHeart)


 Rindunya dekat blog ai yang satu ni. 
Kesian sangat sebab selalu terabai. 
Maaf ye pengikut blog PINK kesayangan ai ni
 Sekejap ai nak vacum dulu habusk yang
 bersawang selama dua minggu. Fuh Fuh..


Rindu sangat kat blog ni. Tapi ai bersyukur sangat 
sebab masih ada yang sudi ziarah blog ai even ai jarang sangat update. 
#Terharu sangat :') tsk tsk. Thanks alott.
  Memang lepas ni nak balas laju laju.
Dah lama ai tak stori kisah ai dan en.yu.
Nak tahu cerita.? .....

Ai suka berangan yang ai mempunyai seorang bf seorang photographer.
Pasal apa.? Itu ai sendiri tak tahu. Mungkin kerana ai juga meminati bidang fotografi :]
Satu lagi ai suka berangan yang bf ai pandai main musik contohnya gitar ataupun piano.
Semuanya macam sweet sweet kan.? :) Itu la angan angan ai. HiHi


Kenyataannya en.yu merangkap bf ai, tak pandai tembak gambar. 
Yakni bukan seorang jurugambar. Dan bukan juga seorang yang pandai bermain muzik.
Alangkah indahnya jika en.yu memiliki kelebihan tu. Amin.
Tapi semua tu boleh di belajar pelahan lahan kan.? :)


Dan mungkin suatu hari nanti ai akan dapat bf 
yang sama tapi boleh menjadi seorang jurugambar peribadi 
ai dan sekali gus pandai mainkan gitar ataupun piano buat bakal 
isterinya nanti. Opss. HiHi. Jauh angan impian ai kan. \^^/


Kalau en.yu baca, sangat la suka rasa hati PINK ai ni.
Insya Allah.. Kuasa tuhan dapat mengubah segalanya.
Jadi dengan itu, jangan lah menilai cinta dengan melihat keburukan 
seseorang itu, tapi lihatkan kelebihan yang ada dalam 
diri orang yang kita sayang. Itu yang ai praktiskan sekarang.
en.yu, moga angan2 ai jadi kenyataan. amin ~
:: HuGs & KisS ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-