22 May 2012

Biar Gambar Bercerita ;)

Olla,,Hai hai semua,,
Bestkan dapat mms dan sms zaman teknologi sekarang nih.
Boleh gunakan kemudahan hanya di hujung jari.
Siapa tak suke dapat mms gambar dari tersayang kan? ;p

Gambar comei yang ai rasa punya
makna tersendiri dihantar olah encik yu
Rasa nak simpan buat kenangan dalaam blog pink kesayangan.
Sape yang lukis dan snap gambar camni ni mmg kreatif.
Menghantar perasaan dari hati melalui gambar.

Katanya : Penat mencari cinta sejati..

Alone..

Still waiting morning..

Bagi ai sesuatu yang sweet bila en.yu
hantar rasa hati melalui gambar camni.
Walau dia tak luah, tapi ai tahu disudut lubuk hatinya
Kalau diaa hantar mms gambar camni..

Kadang rasa alahai... sweets ;)
Dengan itu, ai tahu apa yang en.yu rasa..
Mmg berkesan cara nak luahkan rasa.
Setakat ni ada 3 gambar yang membawa maksud tersendiri.
Bagi korang pun mesti ada cara tersendiri nak luahkan rasa hati kan?

En. Yu mmg pendiam, jadi tak heran
cara dia luahkan perasaan melalui gambar.
Mungkin dia tak tahu lukih kot # kihkih
Apepun..Comei la gambar yu send kat ai ni :* Terharu..

:: HuGs & KisS ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-