26 June 2012

Quotes Love Si Dear

Hello Peeps :)

Morninggg...Salam 1 Malaysia.
Rasa manis pulak dengan satu quote ni dan sebab itu
 ai rasa nak berkongsi dalam blog PINK kesayangan


Rasa macam betul pulak untuk
Distance Love macam ai dan en.yu :)
Perasaan tu dan kata² ni sesuai agaknya dengan kami..Hikhiks
Harap² macam itu laa.. Terasa cam romantis pulak kata² ni..
InsyaAllah ai akan tempek kat sidebar biar setiap kali buka blog ni
Moga mood sentiasa ceria dan tersenyum (",)
Biar macam satu ayat power gittu..

Hugungan weouls dah masuk 4 tahun bulan lepas.
lama bukan? Sebab tu kalau dah lama orang kata akan dah rasa buhsan.
Sebab tu untuk elak itu terjadi, perlu wujud kelainan
gurau senda, kata pujangga dan romantis.
Boleh buat semakin hari semakin sayang ..Hihi
IMY and ILY En. Hatimanis

:: HuGs & KisS ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-