30 July 2012

Titik Keserasian dalam Bercinta :)

Salam Ramadhan ai ucapkan buat kalian.
Rindu untuk menaip di blog PINK ni..
mencoretkan tentang ai dan en.yu...

Kadang kadang terasa tiada keserasian dalam hubungan
yang mungkin dipinjam ataupun memang milik hakiki..
Ai percaya itu ujian dari Ilahi buat kami dalam membina
satu hubungan yang Halal.. InsyaAllah. 






Beberapa kali ai terfikir untuk clash..
balik² keputusan tu pasti ada kebaikan atau hint
supaya kekal bersama en.yu..
Doakan hubungan kami kuat :*

Memang lama hubungan ini terbina..
Kalau nak diputuskan begitu saja memang sayangg..
sebaliknya ai nekad untuk lebih memperbaiki
supaya air yang keruh boleh jerni semula..
Biasalah lumrah siapa tak pernah gado kan an?

L to the O to the V to the E

Ada persamaan ke kat part tahi lalat tu ye? ehee..
Yang pasti sedikit sebanyak ada persamaan
 walaupun ai tengok kami bukan kembar seiras macam couple lain :'D

:: HuGs & kiSs ::

5 Comments:

NorFarahin@aien said...

kekadang ain pown camtu gak
slalu trlints nk clash
sdh\gkan at syg yg amat kat dia
mudah2an Allah teguhkan cinta dan kasih ain kat dia
ameen

*moge berbahgia till jannah yeee:)

tirahzairi said...

I'Allah semoga kekal...aminnn

HanaNabihah said...

sebenarnya pergaduhan tu yg membuatkan kita semakin erat sebab masing2 dah mengenali & mahu yg terbaik utk pasangan. kan? =)

shedameor said...

selagi boleh selamatkan, selamatkan laa. semoga jodoh berkekalan :)

babycomel said...

biasalah tu.. baby sendiri pun kadang2 rasa tak suka je nk tengok si dia, tp esok2 si dia jgk yg tolong kita, susah senang kita..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-