27 August 2012

Meriah nya Syawal :)

Salam Lebaran Minal aidil wal faizin 
ai ucapkan buat kaum muslimin dan muslimat :)
Masih tak terlambat kan? Raya kan sebulan..
Maklum ler awal² mood berblogging ke laut ;p

Macam tahun² lepas, raya kali nie tetap gembira dan ceria.
Berjumpa sanak sedara.. Meriahnya memang terasa..
makan sedap² saja sepanjang hari. #Heaven sungguh !
Ai bersyukur sangat dapat meraikan hari kemenangan 
yang dituntut dalam Islam. Alhamdulillah :')

 Korang dah mula berpuasa enam di bulan Syawal tak?
ai pun belum lagi ni..Bila nak mula pun tak tahu..
Insha allah nak laksankan juga dikesempatan yang ada.
Baru seronok beraya ;) Betul tak?
Dah mula minggu buka sekolah dan bekerja..
masing² dah balik ke tempat asal 
untuk mulakan rutin harian semula.


Itu tak bermakna tak boleh beraya kan? :)
Hujung minggu mesti ramai yang buat Open House ..teehee
Ada rezeki, apa salahnya untuk setahun sekali.
Wow bestnyer rayer....... !! =D


 Kesempatan ni ai nak ucapkan pada blogger
 yang singgah di blog pink kesayangan dengan ucapan..

"Selamat Hari raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin "

:)

5 Comments:

Sis Eiyan Azian said...

selamat hari raya :)

Tinta Lana said...

Assalammualaikum dear.

Apa khabar,sihat? Salam Aidilfitri ya.. :)

Alhamdulillah, raya thn ni takla meriah mna..sbb duit raya dapat skit,hahahah. Tapi, overall, ok. Yg pnting,perjalanan selamat..

Lana tak prnh bt umah terbuka..tpi rumah, insyaAllah dibuka pada sesiapa yg nak dtg :)

caliph shuriken said...

singgah beraya kt sini.. salam aidilfitri ^^

cik yuyu said...

sedapnya lemang.. yummyyy

Hnahdy said...

tiba2 terasa nak makan ketupan dengan serunding.. ada lagi ka skrang ni..

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-