12 August 2012

Your Love :)

Salam Ramadan yang mulia :)
Sejak menjak dah masuk minggu akhir puasa..ai sedikit busy.
Dengan hal dunia juga hal akhirat. Insha Allah..
Tertarik ai bila terjumpa Quote ni yang bagi ai sweet ler..

Sempat hantar mms buat en.yu..Hihi
Lepas tu terasa nak kongsi dalam blog pink kesayangan.
Khas untuk my dear 'Adam' dari 'Hawa' mu..


:)

Nota yang baik kan untuk bakal imam ai suatu hari nanti.
Sweet ! dan ai tau mesti en.yu faham. Amin ~
Pernah sekali ai teringin sangat nak dengar en.yu mengaji.
Masa tu dalam fon..Mulanya en.yu sangat malu dan elakkan diri.
Mungkin en.yu segan. Ai pulak rasa ragu..

Mula ai cakap yang mungkin dear tak pandai membaca
ayat ayat suci Al-Quran. Risau sungguh masa tu.
Dan selepas dipujuk..Akhirnya en.yu memperdengarkan Surah Al-Fatihah
dalam panggilan. Masa tu hanya tuhan yang tahu perasaan ai :*
Subhanallah..Lunak sekali ! Terasa nak rakam je time tu..
Tapi tak sempat..Sayangg betul :')


Muslim_Couple__Lebanon__by_SDagher 
 
BacPs: Rindu nak dengar lagi bacaan Quran dari en.yu lagi..
 
:: HuGs & kiSs ::
 

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-