05 December 2012

Officially His Name to Public ;)

Hi dearie..Have a blissful day and joy :)
Assalamualaikum from the writer, miss ai. Hee
#saja speaking sikit walaupun tak fluent. Uups ngaku tue..
Semalam ai nak hapdate petang tetiba buka belog.
Blank dan blur,, Sebab tu sign out. tengok tv. haha

lepas tu petang semalam, dapat satu ilham.
yang dah lama ai cari² untuk en.yu
Masa tu ai nak ambik wuduk. Subhanallah..
dan ai terus berkenan. dan apa lagi tak sabar nak
text en.yu bagitau.. Entah dia suka ke tak tak tahu la lagi
Harap dia suka la kan.? ;p
Sebenarnya nama en.yu ni macam "keras"
tak ada nama yang manja² untuk dipanggil.
Sebab tu ai tercari² nama manja yang sesuai dipanggil di khalayak ramai.
Kira macam nak panggil lain dari yang lain ler. Hiks
#kunun je ai ni kan . Ada kisah?
Sebab kawan kawan panggilnya, ai macam tak berapa nak familiar.
Jadi sebab tu ai nak panggil dia. Mr. De'
sebutan dee. Capital D ! (^____-)V

So senang la ai panggil de'..de' de'..
haha. Tak ada la keras sangat kan?
His name Fakaraudzi. So i call dee
tak la jauh sangat bunyi nye.
Selalu kawan dia panggil Faka.
Oh pelik bagi ai. Macam keras.
So, i tak berapa suka orang panggil dia macam tu. Hee

So now, i introduce him as MR. De'
Nice and sweet..Hee
 LOvE you MR DE' ....

:: HuGs and KisS ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-