01 February 2013

Mana nak cari Photo Frame ala Papan Kanvas ?

Setiap kali buka blog, mesti tak sempat nak kemaskini entri..
Alahai, hilang sweet dia kalau tak 
datang mood dan feel nak menaip..Hee
Biasalah ai dan en.yu mesti lah ada yang nak dikongsi
walaupun berjauhan.. Jangan ada yang jemu ye ;)

Kadang kadang best juga tengok foto lama.
Nak nak gambar masa bayi sampai la sekarang.
Allah tu Maha Kuasa kan?

Sebab tu ai minta gambar comel mr.yu masa kecik dan masa baby ai.
alolor...memang masa kecik lain sangat muka.
yang ai sebijik muka ayah.
dan yang en.yu sebijik muka mak nya.

orang cakap, kalau anak perempuan masa kecik ikut muka ayah,
dengar kata dan rapat dengan ayahnya. Begitu lah sebaliknya.

Seronok tau scan gambar lama²..
macam nostalgia sangatt..
letak pulak dalam frame yang kawaii..
letak di sudut bilik. Nampak macam suweeettt! :)

Sebenarnya ai suka sangat fotografi.
tunggu nak ada kamera ja nih.. Hiks
Disebabkan banyak gambar yang sentimental..
ai tengah cari frame yang ala paintingg.. klasik.

kredit : Google

Suka la..tapi mana nak cari eh?
uOls ada cadangan tak.. kalau sesiapa yang tahu?
boleh komen bawah entri ni ek.

:: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-