03 February 2013

Fairytale and Fantasy Barbie.

Holla dearie pink :) 
Dah lama kan tak layan cerita babrbie nih.
Smalam ai teruja tunggu cerita barbie yang selalu ditayang masa
cuti sekolah. Bila tengok dalam intisari tv ada akan ditayangkan
 tup tup teruja tunggu nak tengok.
Tak ada pulak. Sangat hampa :(

Bagi ai best sangat cerita barnie yang sangat cantik.
Pandai menari. Persis puteri raja. Hikss
Lepas tu cerita dia sangat nampak real.
Macam watak manusia sebenar.
grafiknya sangat ohsem!

Jangan tak tahu yang ai sangat suka dengan Barbie ni tau.
Anggun dan berkarisma. Gittu ;p
Nak nak dapat naik kuda dan pakai pakaian cantik.
Badan dia pun sangat cantik diorang imaginasikan.


http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121012112160/barbie-movies/images/9/9b/Princess_Tori.png


Yang ai geram kalau ada kucing dia sangat gebu dan comel!
Lepas tu kalau gambar baby sangatt la geram. Comel sangat.
Pendek kata kartun ni ai minat habiss.
Fantasi dan fairytale..Hee

Rasa nak download cerita nih la nanti.
Biar puas tebfok. Macam tu juga dengan cerita Rapunzel.
Sweet kan? Sape setuju..ngee

:: HuG & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-