12 March 2013

Hasbi Rabbi Jalla Allah :)

Salam keceriaan dari penulis blog pink :) 
Assalamualaikum buat semua...
Macam biasa ai masih mengharap sesuatu yang surprisee
datang lagi dalam hidup ai.
dan kali ini lebih bermakna mungkin.
Mungkin dapat buat hati mak ayah ai gembira dan lega.

Tempek gambar besar * Julung²  kali*

Perkenalkan teddy bear coklat pemberi Si dear..
penuh warna coklat dan keemasan.
dan disertakan gambar diatas bersama coklat mewah
Ferraro Rocher khas buat encik yu ;)

Bila kita sedih akan tetapi bila memikirkan hal yang indah²..
In Sha Allah..semuanya akan jadi mudah.
Banyak lagi yang perlu ai fikirkan dan uasaha itu penting

ai menaip pasal kisah diri yang sentiasa 
di uji oleh Allah terhadap hambaNya
tetapi syukur ujian yang diberi tak seberat orang lain di luar sana.
Bersyukur masih banyak nikmat yang tak ternilai hadir dan membahagiakan :')

:: HuGs & KiSs ::

3 Comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

yay! nak coklat jgk..hihi
kdg2 kita tgk org lain, rasa mcm how lucky they are..tp kena selalu ingat, how lucky i am sb Allah dah bagi yg terbaik utk kita, ujian semata2 kerana Allah rindu nak dgr dating ngan kita, nk dgr suara lunak2 penuh harapan merintih, memohon padaNya..=)
take care..

Nasuha said...

Apa makanan kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

Nasuha said...

Apa makanan kegemaran awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-