25 April 2013

Hijab Tutorial: Covering your Chest

Assalamualaikum semua.....
Hai..harini cuaca yang mendung kan? Nikmat. Alhamdulillah..
hujan malam tadi cukup menyegarkan pagi ni
terasa seakan di Cameron Highland , tanah tinggi.

Sebenarnya ai dah lama cari tutorial bagi pemakaian tudung
yang betul dan menutupi dada. Alhamdulillah..
dah jumpa pun sebab bukak Youtube.
Saja-saja search. Kemudian buka channel adik sorang ni..

Agak femes lepas video di proposed tersebar di laman sosial 
dua tahun lepas. teehee. Sekarang dah 
mempunyai baby lelaki yang comel pun. Gewam ;)
Ok berbalik kepada tutorial pemakaian 
tudung shawl dan bawah yang menutupi dada.
Bukan yang singkat tapi yang labuh..
Meh tengok sesama terutamanya muslimah..





Ok, maaf la ai hanya berkongsi video orang bukan diri sendiri.
Rasanya ai mmg tak pandai ambik video tapi
snap gambar tu boleh lagi,, Hiks..

Jadi jom la sesama mencuba sesuatu yang mendapat keredhaan Allah.
Comel, Cantik dan nampak sopan kan?
adik Dena ni pun kecik comel macam ai juga.
Cuma dia tinggi lagi pada ai kot. #Rasanya lah..Hehe
Ok slmt berblogging..dan cubalah ;)

Tak semestinya pakai shawl dan bawal tak boleh
menutup dada. Kena pada gayanya..Memang boleh.
Senyum-senyum selalu ~

:: HuGs & KiSs ::

5 Comments:

Mizz Aiza said...

bagus perkongsian ni.. sama2 kita memakai tudung dengan sempurna.. :D

Nana Liena said...

Dena comel matanya..hehe..

roshi''dayahdayu'' said...

nice dgn perkongsian ni..hihi

Anthonie Eka said...

Bagus juga ya...

Ahmad Kamil said...

haaaa....jatuh cinta...=P


Perlu ke free education di Malaysia?

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-