10 April 2013

Inner Neck Medina In the Housee ;)

Hai blogger cantik dan kacak. Assalam :)
sebenarnya ai nak kongsikan sesuatu..
setelah selesai meng-order, semalam abam pos hantar
parcel pos laju depan rumah ...

Syukur apa yang ai nak tercapai!
Teruja sangat buka parcel dan nampak inner neck Medina.
Pilihan warna yang ai idam- idamkan
 apa lagi kalau bukan pink. Hihi

Sebenarnya masa ai beli tu ada diskaun tau ;p
sempena hari ulangtahun kelahiran ai..
tapi dek tak pandai nak shopping guna web tu..
Baru tergodek- godek cari. So ai terlambat sehari.

Dah bank in harga diskaun. Gelabah bila balik rumah nak
order tup tup invoice bill dah kembali harga biasa. Nangiss T_T
Cerita kt si dia.. dan kemudian dia bayarkan harga selebihnya.
Oh terharu :') Terima Kasih sayangg..

Slip bayaran bank in

My inner neck Medina :)

ni la cara pemakaiannya dari model Irryn Fashion

Superb teruja nak pakai! Selesa dipakai bersama shawl dan pashmina..
sebab ia selesa dan mudah bentuk. Nak nak mula boolat macam ai..Hehe
Seronok shopping online di website Irryn Fashion
Teringin pulak jubah satin yang gojes tu...
In Shaa Allah nanti ai nak grab satu.. Hikss.

Ok dah puas hati mencuba inner neck yang selesa penah ai pakai.
Boleh la makan kenyangg. Mandi bersabun dan tidur nyenyak :'P
Kira website ni cepat reply email dan pos. 
Cuma banyak order, ikut turn diorang nak reply satu-satu email


Comel kan? :') HuGs & KiSs

3 Comments:

Lisa Sheila said...

teringin gak lisa nak pakai... tapi muke ku boooollaaatttt sangat ... sesuai ke ngan lisa? huhu

Mizz Aiza said...

cantik.. :)

NinaAz said...

Best kann inner medinaaa

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-