12 April 2013

Maggie Shawl from Cala Qisya :)

Salam penghulu segala hari.....
Bila sekali shopping online, rasa nak berkali-kali..
Inilah namanya perempuan.
shopping ngan perempuan memang tak boleh pisah ;p

Nak nak barang  yang cantik- cantik.
Memang rambang mata uOls.
kalau ada duit setinggi gunung pun..
Mesti runtuh kalau dapat kat ai. Hikhik

Itulah kena cari pasangan bukan kaki boros.
alhamdulillah.. setakat ni dah jumpa.
Jumpa nak kena cop sah HALAL je lagi.
opss sorry iklan jap..Ok sambung keterujaan..

Pernah tak uoOls dengar web Cala Qisya
ai memang dah lame usha website dan fanpage mereka.
Memang cantik- cantik stuff diorang..
Sesuai untuk pakaian muslimah bergaya.

Moden. Style dan Feminin..
ai suka segalanya tentang tudung, jubah dan koleksi
Cala Qisya ..Cuma belum berkesempatan shopping..
Itu yang masih kempunan lagi nie..




Maggie Shawl! Serious benda alah ni macam pisang goreng panas. 
Letak je terus hilang. Maggie Shawl tu best sangat ke? 
Bessssstttt. Serious! Kainnya sangat lembut & senang bentuk. 
Colournya pun alahai sweet sangat..tu yang meltingg tengok. Huhu


Sangat berbaloi berbelanja MAHAL demi menjaga 
AURAT yang sangat MAHAL tiada tandingan! :')
In Sha Allah.. satu hari nanti ai sendiri nak
 shopping kat butik yang cecomel tuu..
Sebabnya ai sedih dah balik kampung,
 ai baru tau pasal butik best nie..

Dulu ai belajar kat Shah Alam , mmg dekat dengan butik Cala Qisya nie..
Sobs sobs, nanti ke Shah Alam mesti nak singgah juga ke butik ni..
Beli sendiri stuff yang hot dari diorang :))

Kalau yang jauh nie..shopping online je mampu. Kihkih
 :: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-