20 May 2013

Dream Become True, In Shaa Allah ♥

Hai semua. Memalam baru nak ada masa menaip
kat blog kesayangan nih. Serius malam ni cuaca sangat indah.
sesejuk bayu malam tau. ai sangat selesa.

Sebenarnya ai bersyukur dikelilingi oleh orang-orang tersayang.
yang mengambil berat diri ini seadanya. Syukur :')
cuma bagi ai sekarang hanya tunggu masa untuk membalas jasa mereka.
Hanya doa yang mampu ai buat setakat nih.

Buat buah hati yang jauh nun di Perak.
Tak susah pun nak buat dia gembira, jaga hati dia
dan semuanya akan ok semuanya.
Sebab tu orang cakap tak kenal maka tak cinta ;p

In Shaa Allah nak setia hingga hujung nyawa..Hiks
sengaja ai coret dalam entri bukan nak show off
hubungan kami berdua cuma blog ni saja ai abadikan
untuk kisah kami walaupun gambar dan wajah satu pun tak tertempek.
Bagi ai bukan lagi masanya, selagi belum Halal.
masanya akan tiba..dan ai still countingg
tunggu si dia datang melamar.. Boleh macam tu? =P





Menunggu dan masih menunggu....
Suatu hari nanti.....Countingg  
:: HuGs and KiSs ::

5 Comments:

aidaz radios said...

so sweet..insyallah..kita doakan awk and dia kekal sehingga jannatul firdaus.amin..hehe

♥ iqwa-niera ♥ said...

semoga segalanya dipermudahkan oleh NYA^^ insha Allah

Qaisyara Raihana said...

sweet nye..! hehe. btw, cute arr button follow awk.. ^^ mohon tutorial boley? huhu >.<

http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/05/awas-perempuan-lelaki-itu-buaya.html

latifah zainal said...

insyaallah..akak doakan..

Mizz Aiza said...

semoga dipermudahkan Allah swt segala urusan tu.. :D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-