19 May 2013

Penghargaan Setiap Tahun untuk Diri Sendiri ;)

Selamat hujung minggu kalian ;)
ai harap uOls sihat-sihat hendakNya..
ai hari ni sangat gembira riang kanak kanak ribena..
bukan kerana sebab berdating atau dapat hadiah teddy bear sebesar

kanak kanak 8 tahun. Cuma hari ni hari yang indah untuk tersenyum dan
menceriakan suasana. Tidak perlu untuk face to face
melepaskan rasa rindu. Cukup dengan ambik berat dan berhubung
itu sudah memadai untuk ai mengetahui yang si dia..
masih menyanyangi diri ini.. * Harap tak muak baca pasal ni*

Setiap tahun, si dia mesti hadiahkan diri sendiri.
Untuk tahun 2013 si dia hadiahkan dirinya dengan sebuah jam tangan
RM1k plus plus jugak la..Hiks
kalau tahun lepas Samsung S2..Memang kerja keras
saban tahun, setiap tahun kena la hadiahkan diri sendiri katanya.
ai sokong sangat pasal tu. Kadang si dia buat ai tersenyum

Sebab dia matang berbanding ai yang lebik kepada keanak-anakan.
kalau ai suka berangan, si dia memang nyata tidak.
Lebih banyak fokus pada dunia yang nyata. Kami sangat kontra. Erkk -,-"
Jam si dia jenama Beverly Hills Polo ;)

Potpuri.. Wangian dari bau-bauan tumbuhan ;)
Tak ada kena mengena dengan entri. Gambar hiasan semata.
Seronoknya kalau dah bekerja, boleh beli
something yang bermakna untuk hadiah diri sendiri ...
Memang tak boleh nak lawan si dia untuk
pemberian hadiah. Ai kecewa dengan diri sendiri..
Doakan ai cepat dapat kerja. Amin ya rabbal alamin.
:: HuGs and Kiss ::

2 Comments:

ahmad said...

tahniah...
jom join bloglist sy taw

http://www.ahmadhasif.info/2013/05/bloglist-di-ahmadhasifinfo-mei-ogos.html

Mizz Aiza said...

insya-Allah, akan dapat kerja tu.. :D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-