25 June 2013

Cemburu Manja ;)

 Salam keceriaan semua buat semua..
masa ai sekarang ni tiap kali nak hapdate belog
pasti rasa malas dan hilang idea. Hikhik
tapi cukuplah ai cakap yang ai bahagia dan gembira
bersama orang tersayang...

Pasal entri lepas, memang rasa malu sendiri
bilamana tak dapat pos Sabtu lepas sebab setengah hari..
tapi sampai hari ni blum pos..teehee
Khamis ni baru nak pos..Gara-gara malas nak 
gerak jauh dari tempat kerja. Kan khamis setengah hari,
jadi sempatla settlekan semua tu :)


Harap incik cinta hati tak kesah..
sebenarnya tak sabar..tapi cuma malas nak keluar time kerja.
Lepas tu dengan sibuk lalu lintas jalan raya. Malas nak bersesak.
Sebab tu nak pos masa free..
Senang..tak payah banyak fikir..Hiks.

Eh nak selit sikit, sebenarnya bila dah ada buah hati..
bila kita mesej kawan lelaki satu kelas ke atau seumpama dengannya
mesti rasa bersalah kan?
Umpama macam membelakangkan si dia..
walhal kita kenal kawan-kawan sejak sekolah lagi..
sungguh..uOls penah rasa tak?
padahal kita contact atas bersebab,, bukan nak menggatal..


Cuma perasaan tak sedapp tu ada juga
sebab kita kena jaga hati buah hati..
mana la tahu, dia kecik hati kalau dapat tau.
tapi macam en.yu memang dia merajuk cemburu kalau
dia dapat tau..Hee Siapa pun mesti macam tu kan? ;p

Cemburu Tanda Sayanggg...

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-