04 June 2013

Part 2 : Still Counting till Tomorrow..

Hai semua...Assalamualaikum..
Lamanya pulak alahai tunggu hadiah tuu..
Setiap hari dok counting tau uOls..
tak sabar nak buat kejutan pada si dia..

Harapnya esok sampai la ia..
ai nih dah order sejak Khamis lepas.
tapi mungkin sebab tertentu dengan cuti bagai jadi lambat kot.
dah tanya dah owner dia 2hb lepas..Cakap dah hantar..
Sabar ai sabar..Tunggu sampai esok.
In Shaa Allah ada tu..Cuma sekarang
 abam pos lambat hantar nih.Tak sabar ni uOls...! Hihi


Allah..ter-semangat dan teruja lebih pulak rasa..
Sebab tak nak tengok resultnya ;)
Ok sebenarnya dah pretengahan tahun ni en,yu
agak sibuk sikit. Dah tak boleh nak mengadap skrin HP
untuk sms ataupun ber-WhatApps..
dan laman sosial yang lain-lain.

Sebabnya si dia tengah sibuk multi-tasking buat kerja siang dan malam.
ai? hanya dok goyang kaki siang malam. 
Rasa bersalah sangat. Huhu. Maafkan saya ye awak.
Nanti saya kejar awak laju-laju ye..

Serius setiap hari rasa bersalah pada si dia dan family..
sebab belum dapat sumbangkan apa-apa..
* mengenang nasib* Allah.. Dugaan Mu pasti ada hikmah-Nya.
tak sabar nak tunggu 11hb nanti. Untuk interview...
Boleh cenggitu? haha..Padahal nanti dah dekat baru nak nebess..
Ok malam ni nak pelan untuk esok baik-baik. Senyum.

:: HuGs & KiSs ::

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-