02 June 2013

Part 1: Welcome June and Present ;)

 Hai semua.. Selawat dan salam ke atas 
junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W
Cepatnya hari ni dah 02 June..
semalam ai tak sempat nak update blog sebab sibuk
cari jalan dengan keluarga ke Penang.

Sebab apa cari jalan..Sebab jalan kat penang..
memang sehala dan banyak bangunan. so memang kena cari jalan
untuk permudahkan urus tite nak pegi interview dengan ayah 11hb nanti.

Alhamdulillah jumpa jugak, walaupun dua kali sesat.
Round dua kali bagi ingat jalan..dan terus balik selepas makan makan.
Hai bulan Jun..Moga manis dan baik untuk bulan ni.
Harap ai ada luck dalam bulan pertengahan nih.

Ok kalau uOls baca entri ai yang lepas..
ai ada taip pasal anni hubungan weouls yang ke-5..
lama ai fikir nak bagi hadiah untuk kenang-kenangan tahun kelima.
dan sedang belek-belek instagram..
ternampak satu gambar..dan terus menyala mentol dalam kepala. 
Hikhik. Kebetulan ada la sikit duit untuk perlaburan yang rasanya berbaloi
untuk ai dan si dia ..Hadiah 5th Anniversary..


Nak tahu hadiah apa? yang ai dok cakap nih.
Tungguuu....Nanti ai hapdatekan bila hadiah tu dah sampai ke tangan ;p
Biar lambat, asalkan berbaloi-baloi..Hihi
tak sabar dah nih. In Shaa Allah esok ke hari ni sampai la tu..
Sabar menunggu setia menanti..

:: HuGs and KiSs ::

1 Comments:

Fifi Zaffida said...

wah dah 5 tahun... semoga berkekalan dn dirahmati Allah.. Amin

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-