21 June 2013

Yeay!! Custom Made Couple Casing ♥

Hai semua si cantik dan si kacak :)
Lamanya ai tak hapdate belog...
Banyak sangat stori nak dikongsi bersama...
Rindu sangat nak menaip dalam blog PINK kesayangan.

Ok sekarang ai dah sibuk sikit sebab tu sempat blogwalk.
tapi siyes rindu tau nak taip katsini.
Sebenarnya bulan 6 bulan yang Allah beri 1001 rezeki
yang sukar digambarkan dengan kata-kata.
Syukur alhamdulillah..Sungguh bahagia..



lama kan tak stori pasal ai dan en.yu..
kami weouls sedang biasakan diri dengan sesuatu yang baru..
lagipun sekarang dah banyak laman sosial yang best-best!!
Contoh Kakao Talk, Wechat dan LINE..
dengan emoticon yang comel-comel ;)
Memang tak payah untuk hubungan jarak jauh macam
kami berdua sekarang ni. Ai tak sabar tunggu bulan 6 tahun depan.
nahhh bersabar la tunggu setahun dari sekarang..Hee

Ok nak kongsi sikit, akhirnya 20 hari menunggu sampai jugak
parcel ke tangan. Sepasang casing phone untuk kami berdua.
satu untuk ai dan satu untuk si dia...
Tak sabar nak pos kat en.yu esok..
Hadiah anniversary ke-5 katanya.. Hikhik
yippy!! Happy sangat sebab cantik :')
Berbaloii walaupun lambat..



Cantik kan? Custom made casing phone ni..
Design tun idea dari ai sendiri.
memang ada yang word yang terlupa.
tapi rasa ok juga walaupun tak ada ;)

lain kali boleh la order lagiii..
Siyes ai happy lompat bintang bagai dapat ni..
terus cuba kat handphone. Best!
walaupun ada yang tak minat desing camni..
tapi ai puas hati apa yang ai nak terhasil..
Psst best juga cuba video instag baru rasmi hari ni kan? :'p

:: HuGs & KiSs ::

3 Comments:

hana hadi said...

comel :) oder kat mana ni..

Cikgu Kacamata said...

Hensem sungguh casing tu. mmg kreatif :)

Mizz Aiza said...

comelnya.. :D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-