23 July 2013

Comelnya Seorang Wanita :')

Salam manis dari ai buat semua...
Amacam bulan puasa? Alhamdulillah ai okey..
dipermudahkan dan rasa penuh kesyukuran..

Sekarang ni dalam ig (intragram) dan fb (Facebook)
banyak kawan yang kongsi gambar baby.
Mula musim kawin, kemudian musim pregnant..
kemudian musim baby born..Ya Allah..
semuanya comel-comel sangat!
Serius terdetik dalam hati..Cepatnya masa :')

Seronok lah ikut perkembangan sister-sister yang 
lalui awal dari ai..Alam perkahwinan dan alam menjadi ibu bapa.
Sungguh siapa la yang tak teruja tengok anak sendiri :)
Comel lah mereka-mereka ini...
Serentak lalui saat manis kawin. Saat mengandung 9 bulan
dan masing masing melahirkan anak.
Kalau uOls perasan satu persatu melahirkan khalifah di muka bumi.

Sampaikan Kate Middleton dan Putera William juga
menerima royal baby boy semalam..
Alahai ai yang teruja! Seronoknya kawin kan? Gatai! -,-


Lepas tu suka sangat tengok gambar orang pregnant. Kikiki
macam comel dan bertuahnya mereka..kan? :)
Disayangi dan menyayangi..Sarat merasai 
moment terindah sebelum menjadi ibu..
Seronok tengok tau uOls,,, ai is jelous..ngehngehngeh.
Siap bagitau encik yu, dan dia memahami.


In Shaa Allah kami hanya merancang. Allah yang tentukan
penyatuan dua hati ai dan si dia ^_____^
Doa-doakan ek..Melalui moment terindah 
perkahwinan dan rumahtangga.

0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-