19 July 2013

Sweet Macaron ;)

Salam Jumaat buat semua...
Sekejap je dah 10 Ramadhan kan :)
tetiba tekak terasa nak makan macarons..
sejenis manisan yang memang manis ai rasa
mengikut pendapat orang yang biasa makan..

katsini susah nak cari orang buat macarons.
kalau ada pun are KL dan Selangor.
tetapi comels sangat macaron nih.
ada warna warni..yang paling best warna pastel.
sweet..dan nampak pun rasa sayangg nak makan kan ;)

Macarons

Colorful macaroons

Macaron Night Turned Breaking Dawn/Chocolate Strawberry Night
laduree-flyer-macarons11


Gambar bawah ni gambar macarons dari Malaysia.
oh metingg...Berbuka nih nak google resepi macarons.
takpun nak cari order rasa 3 biji pun dah cukup nikmat! ;)
Selamat berpuasa semua...

:: HuGs & KiSs ::

4 Comments:

hana hadi said...

pertama kali hana terpandang macaron ni.. alahai kecik2 comel je..selalu tengok orang post gambar macaron ni ja xsangka plak kecik macam ni hehe

xpernah makan lagi..

siti ZAHARA said...

sedapnyaaa..klu bli mesti sayang nak makan comel..warna warni plk tu..=D

puteri airyn said...

Best ni.. Erin penah makan.. sedap gituuu... :-)

Norhasniza Khalid said...

cute, mama nak google lah resepinya.. hihi

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-