23 August 2013

Destinasi Suatu Hari Nanti...

Assalamualaikum pembaca blog PINK..
Salam Jumaat. Sekarang nih bila ai 
tengok rakan sebaya dah kawin, bertunang
ada baby. Feeling nak bekeluarga makin kuat. Normal ke ek?

Hadoii..Rupanya macam ni perasaan bila single tapi
dah berumur 20-an. Teehee..
Jodoh kan rahsia Allah. Sabar menanti dengan penuh keriangan..
Nama pun blog peribadi. So tak salah nak stori feeling camtu.

Songkek..meltingg!
Ada sebab Allah lambatkan sikit dari orang lain.
Kerana Allah tahu mana yang terbaik buat ai dan kita semua.
Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.
Mungkin dari sekarang dah boleh mula buat persiapan fizikal dan mental.

Berdoa itu pentingg..Jangan putus doa.
In Shaa Allah sampai masanya pasti akan tiba..
Seronok tengok yang ada baby main dgn baby memasing.
Bersama orang tercinta..Jelly oh jelly ;p

Doakan jodoh ai kesampaian bersama buah hati.
Banyak perancangan menunggu di masa depan.
Kita yang mencorak dan perlu usahakan,
Life must go on..Keep smile and life positive. Peaceee!

2 Comments:

Lieya Von Jay said...

amin . InsyaAllah , Allah dah sedia kan yang terbaik utk kita cuma tunggu masa dan ketika ja. yg penting smile Always !_!

chicken_floss said...

:) r u ready for marriage life? if yes, go ahead. Allah will help those who wanna build the mosque.:)May Allah ease your affairs dear.

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-