26 August 2013

Mini Pelamin Moden atau DIY ♥

Assalamualaikum. Salam manis kacak jelita...
sekarang ai perhatikan, rata-rata majlis pertunangan pasti
ada mini pelamin..Kekadang tu rasa macam majlis resepsi. Hee

tapi siyeslah sebagai anak gadis memang teringin majlis sendiri
ada mini pelamin sendiri. Nak nak yang comel mahupun
yang simple-simple. Alahai tercapai ke tak agaknya >,<

Wajarkah ada mini pelamin masa majlis ye?
walaupun hati berkenan tapi mak ayah tak berapa gemar.
Katanya tak manis majlis tunang ada pelamin bagai.
Nak nak yang gah dan mewah tu..


Bagi hati kecik ai pula mestilah ai teringin sangat..
In Shaa Allah walaupun tak ada yang pelamin memahal tu..
Nak merasa juga ada mini pelamin DIY..
lagi puas hati kan? :') Sebabnya bukan masalah jimat.
tapi nak menjaga hati mak ayah yang tak nak dipandang over..
sebelum di ijab kabul. Rasanya bakal 'mertua' tak ada masalah ;p



Mungkin ai boleh DIY mengikut citarasa..
yang dirasakan sesuai kelak..takpun boleh 
dijadikan background untuk bergambar..
Dalam kepala idea dah dtg mencurah-curah ;)
tapi awal-awal nak bagitahu, ai cuma rancang tau..
Bukanlah masa terdekat ni..Hikhik


Just terdetik nak menaip pasal entri ni..
Jangan tanya majlis ai bila tau..
Jodoh rahsia Allah. Kawin juga begitu :'D
Best tengok pelamin kengkawan yang comel-comel..Teehee 
* verangan kejap wink *
Gambar secara rawak uOls. Pilihan google. Jeless!

:: HuGs & KiSs ::

3 Comments:

Doc Hana said...

Cantiknye.. gambar last tu lembut sgt warnanya.

Ayu Zan said...

kalau ayu, prefer bertunang mcm zaman dlu.. sarung cincin kat bilik.. in sha allah pelamin cantik mcm tu bila nikah/sanding nnti..

tapi kawan2 ayu ada gak yg tunang pakai mini pelamin. yang xde kerusi punya..

Anisa's Corner said...

diy lbh jimat.. :D

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-