30 August 2013

Sinonim Suami XXL Isteri S ;)

Hai pembaca blog PINK kesayangan.. 
 Salam Sayyidul ayyam buat semua.. 
di penghujung Syawal ramai yang murah
 rezeki buat open house sana sini. Alhamdulillah.... 

 Tetiba rasa bahagia hari ni. Esok hari Merdeka. 
Memang cuti itu sangat ohsem! tapi sinonim kan bila cuti umum atau cuti 
sekolah mesti ramai yang tunang dan kawin ;)

 Kadang tersenyum sorang-sorang bila teringat
 satu perbualan ai dan yu dalam phone suatu hari tu...
 " tadi kat tempat kerja nampak seorang tu sebijik macam awak la"-ai 
pum pang pum pang ai dok bebel..en,yu dengar je.. 
fizikal macam awak, tinggi dan semualah seakan awk..
 fyi sape yang tak tau en.yu ni jenis chubby.. 

 Last-last en.yu cakap apa tau.. "isteri dia cantik tak?"..
ai pun cakaplah cantik. tup tup en.yu cakapapa tau..
"lelaki chubby atau yang berbadan besar pasti dapat
 isteri yang cantik dan gojes" Selalu macam tu 
bila tengok kawan dan sedara dia katanya.
ai teruss...krik..krik krik


lepas tu ai tanya en.yu..adakah saya cantik?
dia pulak....krik..krik..krik..
Ok ai sentapp! -____-"
Kemudian, en.yu cakap nanti saya cakap..
hmm kecik hati sebabnya kena tunggu jawapan.
Entah bila entah nak cakap...Nampak sangat kite tak cantik. blerghh..

**************************
Tapi betul juga uOls..bila ai perhatikan disekeliling ai..
memang ramai yang berbadan besar pasti dapat
 lelaki dan perempuan yang cantik dan kacak.
Terutamanya lelaki laa..Memang selalu dapat girl/isteri yang cantik.


Itulaa Allah Maha Adil kan? :)
tak sabar nak tunggu jawapan en.yu yang saspen tu..meh..
Sabar sajalah. tapi kata en.yu ada juga betulnya.
Selamat bercuti untuk esok uOls..

:: HuGs & KiSs ::

1 Comments:

lyli's said...

satu hari tu maybe bila u allz dah kawen nanti :]

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-