18 August 2013

WiShLiSt : Premium Beautiful Corset ♥

Assalamualaikum.
Yeahhh..tajuk kali ni, apa yang anda tau about "corset". Ni special for kaum perempuan lah. Kaum perempuan yang selalunya dan arif about corset. Yes, now ramai dah yang try corset. Mereka guna before their big day. Untuk kelihatan lebih ramping dan ada "shape" apabila mengenakan baju wedding mereka. Alaaa..ruginya kalau time your big day, baju dah cantik, baju dah mahal, but dari jauh dan dari dekat nampak macam ada yang x kena je. Nampak macam x terletak. 


Before ni, ai sendiri pernah post about corset by PREMIUM BEAUTIFUL. Oh before that, corset Premium Beautifu ni bukan tertumpu pada wanita yang ingin berkawin jer, tapi untuk wanita yang ingin mengembalikan bentuk asal badan selepas berpantang :) 

Long Girdle

 Long girdle ni macam seluar kita lah. Ada "shape rahim"kat lace depan girdle ni  Yang ni memang baik untuk senggugut, keputihan, and nak conceive pregnancy. Ai pon memang kalau beli apa-apa product, mesti cari yang boleh and baik untuk senggugut. Hermm, masalah terbesar wanita!! Terguling-guling dibuatnya atas katil setiap kali datang bulan and i really hope bila ai try pakai ni nanti, boleh buatkan ai takde masalah ni lagi 


Waist Nipper / Bengkung
(front)

Waist nipper from PB ni dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra kita. Then, perasan tak bila kita duduk kan, postur badan kita kadang-kadang macam tak cantikk je sebab nampak macam "bongkok". Tak best lah macam tu kan, kita muda lagi, tapi awal2 lagi dah nampak badan macam bongkok semacam. PB ni jugak kalau korang nak rasa best dan terpikat lagi, dia boleh perbaiki POSTUR BERDIRI DAN DUDUK ! wowww!! amazing! 


Waist Nipper
(back)

Tak sabar nak terussskan lagi cabaran nak selim ni ! Hikhik

PB ni yang specialnya LIFETIME WARRANTY ! Apa yang dimaksudkan dengan lifetime warranty tu? Ok macam ni laaa kann, ai bagi contoh kat korang, kalau uOls beli  superb corset from PB ni, andai kata corset tuh rosak ke or whateber, kita boleh hantar mintak baiki balik. Tak kisahlahhh kalau umur uOls dah cecah warga emas sekalipun, still boleh hantar repair if ada kerosakan pada corset tu. Haaaa! besttt kan? Kan dah cakap ni lah yang dimaksudkan dengan LIFETIME WARRANTY :) 

Then, PB ni kann,kann, kannn, dia tak sama macam corset yang jual kat luar-luar sana. Macam-macam brand dah yang kita jumpa, tapi PB is the only corset yang superbrand ! You all should try this ! Yang mana rasa-rasa nak bakar lelemak degil expecially dekat bahagian punggung tu, PB adalah penyelamat ok! It helps you to burn lelemak degil tu. Pastu, selulit pon boleh pudar, and yang paling best boleh increase metabolisma. Banyak lagiii tauuuu kegunaan and special nya PB ni. Ai pun dah macam teruja kot.! Tak sabar nya rasa and alami perubahan yang seterusnya bila amalkan PB ni !!! hehe.


Premium Beautiful ni 70% for HEALTH and 30% lagi for SLIM. See?

Nak tau tak, macam mana ai boleh terpikat and membuatkan ai terasa nak beli Premium Beautiful ni? Ni semua sebabkan ai nak jaga kesihatan ai daripada awal selain drpd untuk kecantikan diri sendiri. hehe.Ramai sangat tegur berisi. Huhu Puas la jugak Ai usha-usha siapa yang boleh bagi info and full details about PB ni. Ai tak nak lah setakat beli je, but takde keyakinan lepas pakai..Ai nak kuruss selim melim. Doakan! ;)
Tengah kumpul duit nie....Berbaloi-baloi..Teehee

:: HuGs & KiSs ::

2 Comments:

Ifa Ajerr said...

akak dah pakai PB ni dr 2009..tp mgkin sbb akak mmg jnis maintain, xnmpk kesan pun..neway, moga awk brjaya! :)

jj said...

alamak salah masuk pula sebab saya laki
www.iklan-1m.com

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-