20 September 2013

Shopping Hello Kitty Stuff ♥ Yeayy!!

Hai semua pembaca blog PINK kesayangan..
ai sekarang dah terminat Hello Kitty yang kawaii tu..
sampaikan shopping pun nak smua stuff  mekap HK (Hello Kitty)
Setakat ni ai bari shopping lotion dan bedak compact yng ohsem tu ;)
Memandangkan parcel pun sampai ptg tadi..

ai teruja nak sharing dengan korang..Hee
yang penting kawaii dan pink..
kalau tengok berdepan sangat kawaii tau..

Lotion badan dia wangi dan tak melekit..
Bedak compact dia ada 2 layer..*teruja*
siap ada  bentuk Hello Kityy..
harga pun sangat berpatutan uOls..

pink my favourite colour ;p

kawaiii...omeii :')

Lotion dia besar..tahan 2 bulan ai rasa ;)


Dua layer..1s layer untuk tutup cela, dan 2nd layer untuk putihkan wajah..

Comel angat kan? cam sayangg nak guna..Sangat rare tau :'P
Ada rezeki nak beli lagi..yeay!!
My wishlist become true..

:: HuGs & Kiss ::


0 Comments:

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-