01 October 2013

Baby Lover....❤

Holla dearie blogger..
Assalamualaikum buat pembaca blog PINK kesayangan..
lama nya rasa tak update belog tite yang satu nih..Hee

Teruja la dengan baby uoOls..
bila kat opis ada parent bawa baby..msti rasa nak cuit pp bambam
tak pun nak pegang tangan mulus diorang..geramm ;)

Sampaiakn rakan sekerja tegur..minat baby ye ai..
malu-malu senyum..dalam hati jawab ya laju-laju..
tak saabar kot nak baby sendiri..

Dah ler rakan Facebook dan intagram ramai yang
selamat lahirkan baby memasing..
Best je masukkan gambar baby yang comei anak sendiri kan..

Gelagat diorang, bau baby sangat wangii..
geram rasa..Bila jumpa baby mesti rasa nak dukung dan kiss..
Hikss. I'm baby lover..so much!
kalau suruh jaga 10 orang baby yang tomei pun bolehh..

twin? kembar?....
tnya en.yu dia minat tak?
ai dah memang-memang sangat suka baby twin..
dia cakap dia suka dan tak kesah..love it! ;)

tapi kami berdua tak ada gen kembar..huhu
seronoklah tengok kawsan yang lahirkan baby twin..
mnesti super duper happy dan perlu banyak energy kan :')





Semua comel!! gerammm.....

:: HuGs & kiSs ::

2 Comments:

Aya Zuki said...

semua comel2! rasa nak makan semua baby ni.comel sangat! :)

Puteri Fiza said...

geram je tengok baby...

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-