03 October 2013

Jubah dari Cala Qisya dah Sampai !! ;)

Assalamualaikum semua.....
Ingat lagi tak ai ada order Lacey Ara Jubah..
akhirnya petang semalam slmt sampai ke tangan ai..
balik kerja nampak parcel..!!
Hati membuak riang...Hikss

Berdebar tau buka parcel sebab takut Jubah tak muat..huhu..
sekalu buka..Taraaaa!! 
Cantik sangat..kainnya jenis silky silk. Ala-ala 
satin tapi kainnya sangat lembut dan sejuk.





Warna kelabu..ohsem!! :')
hari hari try pakai..in Shaa Allah untuk raya haji yang bakal menjelma ni..
lacey ara ni bak jubah dress...kembang di bawaah..
so kita boleh la feeling princess..Hikss...

ai muat pakai lacey ara Jubah saiz S...ngee..
nanti rasa nak grab kaler lain pulak..deep blue, gold dan merah..
geram rasa..harga pun berpatutan dengan jenis kain yang super selesa ;p
so..4 bintang untuk lacey ara jubah yang
 laris macam pisang goreng panas..;)

cepatlah sampai..hari ni pos, esok dah sampai...
suka suka suka...(^^,)

:: HuGs & kiSs ::

2 Comments:

Aya Zuki said...

wahhh cantiknyaaaa! >_<

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Huuu, bestnye! Lia nak jugakkk, tpi xde duittt.. masih sekolah.. hik3. Blanje Lia boleh? Haha..

Btw, jom join GA Lia?? Trimass ^^

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2016 By AiLullaby-