08 November 2013

Deco Nice..Lovin'


Sekarang ni da jadi trend party yang dorang anjurkan 
mesti comel comel macam gambar kat bawah ni kan.



Ohsem kan? Kan? Kalau aku dapat pergi mana-mana 

event yang buat theme macam ni, 

datang-datang je terus camwhore tak sudah. Sebab cantek sangat..Hikss



Sebenarnya tak susah pun, kalau ada duit untuk buat party cenggini..

kat area tempat ai pun ada juga yang buat candy buffet
 
yang cecomel macam gambar dibawah ;)


 Sukalah tengok camni....

In Shaa Allah...coming soon...

Setakat ni dua kali ai hadiri majlis parti macam ni...

Memang sweets!



{Fresh Sea Breeze} Gender Neutral Baby Shower

:: HuGs & kiSs ::

6 Comments:

Aefa Aerisya said...

comelnye.. belom pernah lg g party yg comel2 cmni -.-''

ezyra daniel said...

best kan kalau buat mcm nie time party...comel je!!btw candy buffet nie my sis pernah buat

Wan Nabihah said...

comel ! hehe... rasa nak buat mcm tu jugk time party.. hehe..

ika said...

comelnye semua decoration kat atas nie :D btw singgah isi tabung :D

ika said...

comelnye decoration kat atas tu ^^ tpi ni mcm oversea punya je kan? ehehe ika singgah isi tabung kejupp

Aya Zuki said...

comelnyaaa ..nak pergiii jugakk.hee :)

 
-Copyright WieyaRaudzi 2013-2017 By AiLullaby-